Hifikeidas

Ale!

Dynavoice Määritelmä DM-6 Jalustakaiutin musta

Tekniset tiedot
Tyyppi: Kirjahyllykaiutin
Malli: DM-6
Tehonkäsittely (RMS): 85 W
Tehonkäsittely (Max): 120 W
Bassokaiutin: 6,5 tuumaa
Diskantti: Nauha + Soft Dome
Taajuusalue: 35 – 32 000 Hz Hz
Herkkyys: 92 dB
Jakotaajuudet: 3000 / 13000 Hz
Nimellisimpedanssi: 6 ohmia
Väri: Musta, tammi, valkoinen
Mitat (LxKxS): 200 x 420 x 330 mm
Paino: 9,1 kg

Alkuperäinen hinta oli: 449.00 €.Nykyinen hinta on: 399.00 €. sis alv24%

Pyydä tarjous! Pyyntihinta ei ole välttämättä myyntihinta ;)

Varastossa

Kuvaus

DYNAVOICE DEFINITION
Dynavoice Definition DM-6 on testivoittaja näyttökaiutin, joka sopii täydellisesti muusikolle tai vaativalle hifi-harrastajalle. Tukevassa kaapissa on suorituskykyinen 6,5 tuuman bassokaiutin, joka toistaa niin matalia taajuuksia, että et tarvitse subwooferia, ja kaksoisdiskanttielementit, jotka tarjoavat uskomattoman yksityiskohtaisen ja luonnollisen äänen.

Vakauden ja hallinnan takaamiseksi matalien taajuuksien äänissä käytämme luodinkestävää Kevlaria bassokaiuttimissa, ohutta kevyttä materiaalia, joka jäykistää kartiota ja tekee siitä herkemmin reagoivan mikroyksityiskohtiin. Kori on valettu alumiinista, mikä tekee koko bassokaiuttimesta entistä vakaamman.

Toistaaksemme yksityiskohdat korkean taajuuden sävyissä olemme sijoittaneet pehmeän kupudiskanttielementin ja nauhadiskanttielementin yläosaan. Yhdessä ne harmonisoituvat täydellisesti ja saavuttavat jopa 32 kHz.

Kullatulla Bi-wire-liittimellä on kiinnike, jonka avulla voit hienosäätää keskialueen. Voit valita -2 dB / 0 dB / +2 dB / +4 dB ja huomaat välittömästi muutoksen äänen luonteessa.

Tästä tuotteesta ei ole saatavilla teknisiä tietoja.

× Hei!
preloader