Hifikeidas

Dynavoice Challenger CSB-V15 subwoofer, musta

Tekniset tiedot
Tyyppi: Subwoofer
Malli: CSB-V15
Tehonkäsittely (RMS): 300 W
Tehonkäsittely (Max): 600 W
Bassokaiutin: 15 tuumaa
Taajuusalue: 25-150 Hz
Jakotaajuudet: 35-150 Hz
Väri: Musta, tammi, valkoinen
Kotelotyyppi: Tuuletus
Mitat (LxKxS): 480 x 524 x 582 mm
Paino: 33,6 kg

999.00  sis alv24%

Pyydä tarjous! Pyyntihinta ei ole välttämättä myyntihinta ;)

Varastossa

Kuvaus

DYNAVOICE CHALLENGER
Dynavoice Challenger CSB-V15 on kooltaan yhtä vaikuttava kuin suorituskykykin, ja massiivisesta ulkonäöstään huolimatta järeä kaappi ja yleinen innovatiivinen muotoilu tekevät siitä ihanteellisen kaikentyyppisiin stereo- ja kotiteatterijärjestelmiin. CSB-V15:ssä on Klippel™-optimoitu alumiinikartiolla varustettu bassokaiutin, kaksoisjäähdytysjärjestelmä ja HDF:stä valmistettu kaappi, jossa on sisäinen jäykistys ja lähes neljä senttimetriä paksu etuosa. Edessä laukeava korttipaikkaportti, monet ominaisuudet ja korkealaatuiset komponentit antavat CSB-V15:lle suorituskyvyn ja asettavat sen ehdottomaan eturintamaan 15 tuuman segmentissä.

A/B-luokan vahvistin tekee CSB-V-subwoofereista erittäin monipuolisia. Niissä on molemmat RCA/LFE-tulot, ja RCA-lähdön avulla on helppo yhdistää kaksi (tai useampia) subwoofereja. Korkean tason tulon avulla voit liittää subwooferin suoraan vahvistimen kaiutinkaapeleihin, ja 12 V:n liipaisin liitetään esivahvistimeen, jos sinulla on sellainen.

CSB-V-subwooferit on varustettu Dynavoice X-Changella, parametrisella taajuuskorjaimella, jonka avulla voit säätää kriittistä 63 Hz:n taajuutta -3dB, 0dB tai +3dB. Yhdessä sisäänrakennetun crossoverin ja vaihesäädön kanssa voit mukauttaa äänen täysin ympäristöösi ja omiin kuuntelutarpeisiisi.

Dynavoice X-Type Board on pohjalevy, joka on suunniteltu niin, että voit käyttää joko pehmeitä vaimennusjalkoja tai mukana toimitettuja iskuja vaimentavia akustisia jalkoja. Dynavoice X-Type Board lisää myös vakautta ja parantaa kotelon eheyttä pitäen tärinän minimissä, mikä parantaa subwoofer-kokemusta.

Tästä tuotteesta ei ole saatavilla teknisiä tietoja.

× Hei!
preloader