Hifikeidas

Dynavoice Challenger C-5 Center Musta

Tekniset tiedot
Tyyppi: Keskikaiutin
Malli: C-5
Tehonkäsittely (RMS): 120 W
Tehonkesto (Max): 170 W
Bassokaiutin: 2 x 5,25 tuumaa
Diskantti: 1″ Super Audio
Taajuusalue: 45 – 32 000 Hz
Herkkyys: 87 dB
Jakotaajuudet: 2800 Hz
Nimellisimpedanssi: 4-8 ohmia
Väri: Musta, tammi, valkoinen
Mitat (LxKxS): 495 x 164 x 195 mm
Paino: 6,5 kg

149.00  sis alv24%

Pyydä tarjous! Pyyntihinta ei ole välttämättä myyntihinta ;)

Varastossa

Kuvaus

DYNAVOICE CHALLENGER
Dynavoice Challenger C-5 sopii täydellisesti muiden Challenger-sarjan mallien kanssa. Tässä keskikaiuttimessa on kaksi 5,25 tuuman keskiääni-/bassokaiutinta ja Super Audio -diskanttikaiutin. Sekä korkeudella että leveydellä on kiinnikkeet, joiden avulla voit käyttää C-5:tä joko seinään asennettavana keskikaiuttimena tai parina satelliittikaiuttimina.

Ensimmäinen Dynavoice-kaiutinsarja, joka on koskaan valmistettu, oli Challenger. Vuosien ajan Hifi-lehdet ja asiakkaat ovat ylistäneet Challenger-sarjaa uskomattomasta hinta-laatusuhteesta. Tukevat ja hyvin rakennetut kaapit, tehokkaat komponentit ja erittäin yksityiskohtainen, voimakas ja luonnollinen ääni tekevät siitä ainutlaatuisen segmentissään.

Bassokaiutin on valmistettu puristetusta paperista, mikä antaa kaiuttimille täyteläisen ja yksityiskohtaisen tarkkuuden ja antaa sen käsitellä suuria tehoja menettämättä hallintaa. Super Audio -diskanttikaiutin on suunniteltu käsittelemään suurta tehoa säilyttäen silti selkeyden.

Kun ruotsalainen Ljud & Bild -lehti testasi 5.0-järjestelmiä, he yhdistivät S-5:n yhteen M-65-lattiakaiuttimien ja C-5-keskikaiuttimen kanssa ja vertasivat niitä järjestelmiin, jotka maksoivat kaksi kertaa niin paljon, että ne olivat yllättyneitä: ”Dynavoice-järjestelmä on suuri ja vaikuttava elokuvasoundi, jossa täysi hahmo antaa upean kokemuksen ja korkean viihdetekijän.

Tästä tuotteesta ei ole saatavilla teknisiä tietoja.

× Hei!
preloader