Hifikeidas

Dynavoice Classic CL-26 Lattialla seisova kaiutin Pähkinä

Tekniset tiedot
Tyyppi: Lattiakaiutin
Malli: CL-26
Tehonkäsittely (RMS): 150 W
Tehonkäsittely (Max): 250 W
Bassokaiutin: 6,5 tuumaa
Keskialue: 5 tuumaa
Diskantti: 25 mm
Taajuusalue: 40-20.000 Hz
Herkkyys: 87 dB
Jakotaajuudet: 800/2500 Hz
Nimellisimpedanssi: 4 ohmia
Väri: musta, pähkinä
Mitat (LxKxS): 200x980x280 mm
Paino: 19 kg

999.00  sis alv24%

Pyydä tarjous! Pyyntihinta ei ole välttämättä myyntihinta ;)

Varastossa

Kuvaus

DYNAVOICE CLASSIC
Lattiassa seisovassa Classic CL-26:ssa on kaksi 6,5 tuuman bassokaiutinta, 5 tuuman keskitaajuuselementti ja tekstiilikupolidiskanttikaiutin, jotka on sijoitettu esteettisesti näyttävään kaappiin. Kaikki nämä komponentit yhdessä luovat yksityiskohtaisen ja täydellisen tasapainoisen äänen.

Kaikkien Classic-sarjan ohjainlaitteiden paperikartioissa on erityinen pinnoite, joka estää niitä hajoamasta suoritettaessa suuria äänenvoimakkuuksia. Pinnoite yhdessä painevalettujen alumiinikorien kanssa pitää kaiuttimen jäykkänä ja kevyenä minimaalisella säröllä ja korkealla äänenlaadulla.

Äänikuva on erittäin yksityiskohtainen ja avoimuus keskialueen ja diskanttikaiuttimen välillä antaa yhdessä hyvin hallitun basson kanssa miellyttävän, rennon instrumenttien ja äänien sijoittelun. Tämän terävän, luonnollisen ja yksityiskohtaisen äänen avulla voit löytää aivan uusia puolia suosikkimusiikistasi.

Sarjassa on moderni muotoilu, klassinen Dynavoice-ulkoasu ja retrohenkinen. Mukana on kaksi eriväristä magneettista etusäleikköä, tummanharmaa ja retroharmaa, joten voit helposti muuttaa yleisilmettä huoneen tai mielialan mukaan. Pohjalevyssä on M8-liittimet mukana toimitettaville akustisille metallipiikeille sekä vastareiät pehmeiden vaimennusjalkojen sopimiseksi.

Tästä tuotteesta ei ole saatavilla teknisiä tietoja.

× Hei!
preloader