Hifikeidas

Dynavoice Challenger CSB-V12 subwoofer, musta

Tekniset tiedot
Tyyppi: Subwoofer
Malli: CSB-V12
Tehonkäsittely (RMS): 300 W
Tehonkäsittely (Max): 600 W
Bassokaiutin: 12 tuumaa
Taajuusalue: 30-150 Hz
Jakotaajuudet: 35-150 Hz
Väri: Musta, tammi, valkoinen
Kotelotyyppi: Tuuletus
Mitat (LxKxS): 400 x 469 x 548 mm
Paino: 27,6 kg

799.00  sis alv24%

Pyydä tarjous! Pyyntihinta ei ole välttämättä myyntihinta ;)

Varastossa

Kuvaus

DYNAVOICE CHALLENGER
Challenger CSB-V12 on monipuolinen ja musiikillinen voimanpesä. Tässä tehokkaassa subwooferissa on Klippel™-optimoitu alumiinikartiolla varustettu bassokaiutin, kaksi jäähdytysjärjestelmää ja HDF:stä valmistettu kaappi, jonka etuosa on lähes neljä senttimetriä paksu. Etuportin muotoilu antaa sille suuremman herkkyyden ja vankka kotelo yhdistettynä moniin ominaisuuksiin tekee siitä ihanteellisen kaikentyyppisille stereo- ja kotiteatterijärjestelmille.

A/B-luokan vahvistin tekee CSB-V-subwoofereista erittäin monipuolisia. Niissä on molemmat RCA/LFE-tulot, ja RCA-lähdön avulla on helppo yhdistää kaksi (tai useampia) subwoofereja. Korkean tason tulon avulla voit liittää subwooferin suoraan vahvistimen kaiutinkaapeleihin, ja 12 V:n liipaisin liitetään esivahvistimeen, jos sinulla on sellainen.

CSB-V-subwooferit on varustettu Dynavoice X-Changella, parametrisella taajuuskorjaimella, jonka avulla voit säätää kriittistä 63 Hz:n taajuutta -3dB, 0dB tai +3dB. Yhdessä sisäänrakennetun crossoverin ja vaihesäädön kanssa voit mukauttaa äänen täysin ympäristöösi ja omiin kuuntelutarpeisiisi.

Dynavoice X-Type Board on pohjalevy, joka on suunniteltu niin, että voit käyttää joko pehmeitä vaimennusjalkoja tai mukana toimitettuja akustisia M8-jalkoja. Dynavoice X-Type Board lisää myös vakautta ja parantaa kotelon eheyttä pitäen tärinän minimissä, mikä parantaa subwoofer-kokemusta.

Tästä tuotteesta ei ole saatavilla teknisiä tietoja.

× Hei!
preloader