Hifikeidas

Dynavoice Classic 14A aktiivinen BT-kaiutin valkoinen

Tekniset tiedot
Tyyppi: 2-suuntainen kannettava Bluetooth-kaiutin
Malli: CL-14
Tehonkäsittely (RMS): 25 W
Keskialue: 100 mm
Diskantti: 20 mm
Taajuusalue: 60-20k (+/- 3dB) Hz
Väri: musta, kahvi, valkoinen
Bluetooth: 5.0
AUX-tulo: 3,5 mm stereoliitin (kaapeli mukana)
USB-dekooderi: MP3, WMA, WAV, FLAC (16 bittiä), APE (16 bittiä)
USB-lähtö: 1A
Akku: Lithium-ion 3,7V 6000mAh
Akun toistoaika: 15 tuntia (50 % äänenvoimakkuudella)
Virtalähde: DC 5V 2A / 100-240V 50/60Hz (mukana)
Mitat (LxKxS): 257 x 178 x 141 mm
Paino: 2,5 kg

149,00 

Pyydä tarjous!

Varastossa

Kuvaus

DYNAVOICE CLASSIC
Dynavoice Classicin ladattavat ja kannettavat Bluetooth-kaiuttimet on suunniteltu tekemään vaikutuksen. Ajaton ja moderni retro-design tekee niistä täydelliset hifi-kumppanit toimistoon, keittiöön, kesämökille, parvekkeelle tai minne ikinä haluatkin tuoda laadukasta langatonta ääntä. CL-14:n mukana tulee 100 mm:n bassokaiutin, 20 mm:n silkkikupolidiskanttikaiutin ja sitä on saatavana kolmessa eri värissä: musta, kahvi ja valkoinen.

Bluetooth 5.0 takaa korkean äänen suoratoiston ja alhaisen virrankulutuksen, 3,5 mm:n stereotulo mahdollistaa kannettavan laitteen liittämisen suoraan (kaapeli mukana) ja USB-tulo käsittelee muistitikulle tallentamaasi musiikkia. Täysin ladatulla CL-14:llä on 15 tunnin akun kapasiteetti (50 % äänenvoimakkuudella) ja USB-lähtö toimii virtapankina, jos haluat ladata mobiililaitetta.

Luonnollinen ja tasapainoinen äänikuva tulee jäykästä keskiäänisen paperikartiobassokaiuttimesta, joka erikoispinnoitteen ansiosta pystyy toimimaan pienillä ja suurilla äänenvoimakkuuksilla, ja silkkikupolidiskanttikaiuttimesta korkealaatuisella neodyymimagneetilla, joka takaa terävän ja erittäin yksityiskohtaisen äänen. . Varmistaakseen, että basso on voimakas ja tarkka, kotelo on valmistettu MDF-levystä ja varustettu heijastusportilla. Nämä ominaisuudet yhdessä akustisten jalkojen kanssa minimoivat tärinän vaikutushäviön ja mahdollistavat bassokaiuttimen täyden suorituskyvyn. Ohjauspaneeli ja mukautettu Dynavoice-säleikkö ovat kuparinvärisiä, valmistettu eloksoidusta alumiinista, mikä tekee niistä erityisen joustavia, ja mukana tuleva hihna helpottaa kaiuttimen kantamista.

×
preloader