Hifikeidas

Dynavoice Challenger C-5 XL Center Musta

Tekniset tiedot
Tyyppi: Keskikaiutin
Malli: C-5 XL
Tehonkäsittely (RMS): 150 W
Tehonkäsittely (Max): 200 W
Bassokaiutin: 2 x 5,25 tuumaa
Keskialue: 2 x 5,25 tuumaa
Diskantti: 1″ Super Audio
Taajuusalue: 45 – 32 000 Hz
Herkkyys: 90 dB
Nimellisimpedanssi: 6-8 ohmia
Väri: musta, tammi, valkoinen
Mitat (LxKxS): 750 x 165 x 250 mm
Paino: 15 kg

249.00  sis alv24%

Pyydä tarjous! Pyyntihinta ei ole välttämättä myyntihinta ;)

Varastossa

Kuvaus

DYNAVOICE CHALLENGER
Dynavoice Challenger C-5 XL sopii täydellisesti muiden Challenger-sarjan mallien kanssa. Tässä keskikaiuttimessa on kaksi 5,25 tuuman bassokaiutinta, kaksi 5,25 tuuman keskiäänikaiutinta ja Super Audio -diskanttikaiutin. Kaiuttimen takana on VESA-standardin mukaiset kiinnikkeet.

Ensimmäinen Dynavoice-kaiutinsarja, joka on koskaan valmistettu, oli Challenger. Vuosien ajan Hifi-lehdet ja asiakkaat ovat ylistäneet Challenger-sarjaa uskomattomasta hinta-laatusuhteesta. Tukevat ja hyvin rakennetut kaapit, tehokkaat komponentit ja erittäin yksityiskohtainen, voimakas ja luonnollinen ääni tekevät siitä ainutlaatuisen segmentissään.

Bassokaiuttimet ja keskiäänikaiuttimet on valmistettu puristetusta paperista, mikä antaa kaiuttimille täyteläisen ja yksityiskohtaisen tarkkuuden ja antaa niiden käsitellä paljon tehoa menettämättä hallintaa. Super Audio -diskanttikaiutin on suunniteltu käsittelemään suurta tehoa säilyttäen silti selkeyden.

Challenger C-5 XL on Dynavoicen tämän hetken suurin kaiutin ja se tuottaa dialogia ja ääntä erittäin selkeästi ja yksityiskohtaisesti.

Tästä tuotteesta ei ole saatavilla teknisiä tietoja.

× Hei!
preloader