Hifikeidas

Dynavoice Challenger M-65 lattialla seisova kaiutin musta

Tekniset tiedot
Tyyppi: Lattiakaiutin
Malli: M-65
Tehonkäsittely (RMS): 175 W
Tehonkäsittely (Max): 250 W
Bassokaiutin: 2 x 6,5 tuumaa
Keskialue: 2 x 5,25 tuumaa
Diskantti: 1″ Super Audio
Taajuusalue: 25 – 32 000 Hz
Herkkyys: 93 dB
Jakotaajuudet: 240 / 2500 Hz
Nimellisimpedanssi: 4-8 ohmia
Väri: Musta, tammi, valkoinen
Mitat (LxKxS): 198 x 1100 x 395 mm
Paino: 27 kg

599.00  sis alv24%

Pyydä tarjous! Pyyntihinta ei ole välttämättä myyntihinta ;)

Varastossa

Kuvaus

DYNAVOICE CHALLENGER
Dynavoice Challenger M-65 on suosituin lattiakaiuttimemme. Super Audio -diskanttikaiuttimella, kahdella 5,25 tuuman keskiäänellä ja kahdella 6,5 ​​tuuman bassokaiuttimella varustettu M-65 on ollut asiakkaidemme ehdoton suosikki. Ne sopivat täydellisesti stereojärjestelmään tai yhdistettynä muihin Challenger-malleihin kotiteatterijärjestelmässä 5.1.

Ensimmäinen Dynavoice-kaiutinsarja, joka on koskaan valmistettu, oli Challenger. Vuosien ajan Hifi-lehdet ja asiakkaat ovat ylistäneet Challenger-sarjaa uskomattomasta hinta-laatusuhteesta. Tukevat ja hyvin rakennetut kaapit, tehokkaat komponentit ja erittäin yksityiskohtainen, voimakas ja luonnollinen ääni tekevät siitä ainutlaatuisen segmentissään.

Keskiäänet ja bassokaiuttimet on valmistettu puristetusta paperista. Tämä antaa kaiuttimille täyteläisen ja yksityiskohtaisen tarkkuuden ja antaa bassokaiuttimille mahdollisuuden käsitellä paljon tehoa menettämättä hallintaa. Super Audio -diskanttikaiutin on suunniteltu käsittelemään suurta tehoa säilyttäen silti selkeyden.

Kullatulla Bi-wire-liittimellä on kiinnike, jonka avulla voit hienosäätää keskialueen. Voit valita -2 dB / 0 dB / +2 dB / +4 dB ja huomaat välittömästi muutoksen äänen luonteessa.

Tästä tuotteesta ei ole saatavilla teknisiä tietoja.

× Hei!
preloader