Hifikeidas

Ale!

Dynavoice Challenger M-105 Lattialla seisova kaiutin Musta tammi

Tekniset tiedot
Tyyppi: Lattiakaiutin
Malli: M-105
Tehonkäsittely (RMS): 210 W
Tehonkäsittely (Max): 300 W
Bassokaiutin: 2 x 10 tuumaa
Keskialue: 2 x 5,25 tuumaa
Diskantti: 1″ Super Audio
Taajuusalue: 24 – 32 000 Hz
Herkkyys: 94 dB
Jakotaajuudet: 250 / 3000 Hz
Nimellisimpedanssi: 4-8 ohmia
Väri: Musta, tammi, valkoinen
Mitat (LxKxS): 290 x 1100 x 395 mm
Paino: 32,9 kg

899,00 

Pyydä tarjous!

Varastossa

Kuvaus

DYNAVOICE CHALLENGER
Dynavoice Challenger M-105 on oikea valinta, jos haluat soittaa äänekkäästi suurella ohjauksella. Kahdella 10 tuuman bassokaiuttimella, kahdella 5,25 tuuman keskiäänellä ja Super Audio -diskanttikaiuttimella M-105 on raskain koskaan valmistamamme lattiakaiutin. Keskiäänet ja diskanttikaiutin ovat D’Appolito-designin mukaisia, ja neljä bassoporttia auttavat bassokaiuttimia tuottamaan runsaasti matalataajuisia ääniä.

Ensimmäinen Dynavoice-kaiutinsarja, joka on koskaan valmistettu, oli Challenger. Vuosien ajan Hifi-lehdet ja asiakkaat ovat ylistäneet Challenger-sarjaa uskomattomasta hinta-laatusuhteesta. Tukevat ja hyvin rakennetut kaapit, tehokkaat komponentit ja erittäin yksityiskohtainen, voimakas ja luonnollinen ääni tekevät siitä ainutlaatuisen segmentissään.

Keskiäänet ja bassokaiuttimet on valmistettu puristetusta paperista. Tämä antaa kaiuttimille täyteläisen ja yksityiskohtaisen tarkkuuden ja antaa bassokaiuttimille mahdollisuuden käsitellä paljon tehoa menettämättä hallintaa. Super Audio -diskanttikaiutin on suunniteltu käsittelemään suurta tehoa säilyttäen silti selkeyden.

Kullatulla Bi-wire-liittimellä on kiinnike, jonka avulla voit hienosäätää keskialueen. Voit valita -2 dB / 0 dB / +2 dB / +4 dB ja huomaat välittömästi muutoksen äänen luonteessa.

×
preloader