Hifikeidas

Pioneer Full HD Kojelautakamera VREC-170RS

Full HD Kojelautakamera.

149.00  sis alv24%

Pyydä tarjous! Pyyntihinta ei ole välttämättä myyntihinta ;)

Vain 2 varastossa

Kuvaus

Turvallista matkaa Pioneer kojelautakameran kanssa!<br />
<br />
Pioneer VREC-170RS on etukojelautakamera, jossa on 3,0 tuuman LCD-näyttö.<br />
<br />
VREC-170RS:ssä on 139 asteen laajakulmanäkymä, jolla saat kuvattua FULL HD -tasoista kuvaa.<br />
<br />
VREC-170RS sisältää myös GPS:n ja langattoman yhteyden, jotka on suunniteltu niin, että voit yhdistää älypuhelimen Pioneerin Dash Camera Connect -sovelluksen avulla, jolla voit myös katsoa jälkeenpäin kameraan tallennettuja videoita iPhone- tai Android älypuhelimen avulla.<br />
<br />
VREC-170RS on helppo yhdistää mukana toimitettavan tupakansytytinvirtaliittimen ja helposti asennettavan pidikkeen ansiosta.<br />
<br />
VREC-170RS on yhteensopiva 16 Gt – 32 Gt:n microSD-kortin (luokka 10) kanssa. Pioneer ei takaa microSD-korttien yhteensopivuutta. MicroSD-kortti myydään erikseen.

Lisätiedot

Paino 0.435 kg (kilogramma)
Tekniset tiedot

• 1-kanavainen kojelautakameraEtukojelautakamera, tallentaa eteenpäin. • (VREC) Full HDHerkän CMOS-kennon lisäksi tämä laite tallentaa tarkkaa Full HD (1 920 x 1 080p) -kuvaa noin 2 miljoonan pikselin resoluutiolla, jotta saat selvää esimerkiksi rekisterikilvistä päivin öin. • 139°:een laaja katselukulmaTaltioi suuri määrä tietoa vähemmillä sokeilla pisteillä, esimerkiksi moottoripyörän ohituksen vasemmalta tai oikealta tai eteen tulevan jalankulkijan tai polkupyöräilijän. • PysäköintitilaMielenrauhaa siitä tiedosta, että ajoneuvoasi vahditaan ollessasi poissa. Kun ajoneuvo on pysäköitynä, tärinän aiheuttaman liikkeen tunnistaminen aloittaa automaattisen tallennuksen tietyksi ajanjaksoksi sisäisen akun avulla. • (VREC) GPSTallenna tarkasti törmäystiedot, kuten nykyisen sijaintisi, ajoneuvosi nopeuden, matkustussuunnan ja kellonajan. • Langaton yhteysSisäänrakennetun langattoman yhteyden avulla voit yhdistää älypuhelimesi erityisen Pioneer-kojelautakamerasovelluksen avulla*. Katso tallennettuja videoita tai aseta kojelautakamera yhteensopivan iPhone- tai Android™-älypuhelimen avulla. * Yhteensopiva älypuhelin vaaditaan. Sovelluksen saatavuus vaihtelee maittain..

• 1-kanavainen kojelautakameraEtukojelautakamera, tallentaa eteenpäin.

• (VREC) Full HDHerkän CMOS-kennon lisäksi tämä laite tallentaa tarkkaa Full HD (1 920 x 1 080p) -kuvaa noin 2 miljoonan pikselin resoluutiolla, jotta saat selvää esimerkiksi rekisterikilvistä päivin öin.

• 139°:een laaja katselukulmaTaltioi suuri määrä tietoa vähemmillä sokeilla pisteillä, esimerkiksi moottoripyörän ohituksen vasemmalta tai oikealta tai eteen tulevan jalankulkijan tai polkupyöräilijän.

• PysäköintitilaMielenrauhaa siitä tiedosta, että ajoneuvoasi vahditaan ollessasi poissa. Kun ajoneuvo on pysäköitynä, tärinän aiheuttaman liikkeen tunnistaminen aloittaa automaattisen tallennuksen tietyksi ajanjaksoksi sisäisen akun avulla.

• (VREC) GPSTallenna tarkasti törmäystiedot, kuten nykyisen sijaintisi, ajoneuvosi nopeuden, matkustussuunnan ja kellonajan.

• Langaton yhteysSisäänrakennetun langattoman yhteyden avulla voit yhdistää älypuhelimesi erityisen Pioneer-kojelautakamerasovelluksen avulla*. Katso tallennettuja videoita tai aseta kojelautakamera yhteensopivan iPhone- tai Android™-älypuhelimen avulla. * Yhteensopiva älypuhelin vaaditaan. Sovelluksen saatavuus vaihtelee maittain..

× Hei!
preloader