Hifikeidas

GZ SQL Bundle 6,5 inc coax

4 x GZCF 6.5SPL
S2-A150.2

469.00  sis alv24%

Pyydä tarjous! Pyyntihinta ei ole välttämättä myyntihinta ;)

Varasto loppu

Kuvaus

GZ SQL Bundle 6,5 inc coax sisältää 4kpl todella lujaa soivia GZCF 6.5SPL -kaiuttimia sekä laadukkaan Ai-Sonic 2-A150.2 -vahvistimen.

GZCF 6.5SPL:

Ground Zero GZCF 6.5SPL on Ground Zero Competition -malliston todella herkkä, järeä ja erittäin lujaa soiva 6.5″ 2-tie koaksiaalikaiutin. Korkeiden äänten toistosta vastaa 1″ Mylar diskantti jolle on passiivinen 12dB/oct ylipäästösuodin.

S2-A150.2:

AI-Sonic S2-vahvistimet. Designed in Finland by AI-Group.

Erinomainen äänenlaatu, monipuoliset säätöominaisuudet ja liitettävissä mihin tahansa järjestelmään soittamaan mitä tahansa kaiuttimia. Ai-Sonic S2-vahvistimista on todella vaikea pistää paremmaksi.

Kunnianhimoisena tavoitteena oli suunnitella ja toteuttaa vahvistinmallisto, joka tarjoaa parasta mahdollista äänenlaatua hintaluokassaan. Työ aloitettiin suunnittelemalla uniikki jäähdytysprofiili.

Jäähdytyksen maksimointia ja laitteiden fyysisen koon minimointia jatkettiin piirilevysuunnittelulla. Komponenttien paikat piirilevyllä ovat tarkoin valittuja, jotta saadaan aikaan mahdollisimman pieni vahvistimen fyysinen koko ja tehokas komponenttien jäähdytys.

Piirilevyssä on käytetty kaksi kertaa enemmän kuparia tavalliseen autovahvistimen piirilevyyn verrattuna.

AI-Sonic S2 vahvistimien komponenttien valintaan ja testaukseen on käytetty aikaa kolme vuotta. Lukuisia eri osia ja osien yhdistelmiä testaamalla ja koekuuntelemalla on löydetty osat jotka muodostavat parhaan mahdollisen kokonaisuuden hintaluokassaan.

AI-Sonic vahvistimien kaikki osat ovat hieman ylimitoitettuja vahvistimen tehoon nähden. Tuplavirtalähteet ovat käytössä suuremmissa malleissa.
Lisävarusteena hankittava tason kaukosäädin. (Huom. Toimii vain LPF:n ollessa päällä.) Tasonsäätimessä on myös virta-, klippi- ja häiriötilan merkkivalot.

Lisätiedot

Paino 20.82 kg (kilogramma)
Tekniset tiedot

250 Watts max 165 mm / 6.5" 2-way coaxial speaker system with paper cone and 25 mm / 1" Mylar tweeter 2-way coaxial speaker system Pressed paper cone High-excursion foamed W-surround Resonance free steel basket 25 mm / 1" Mylar tweeter Ferrite motor 12 dB/oct high pass filter Incl. Hexagon style protection grill.

250 Watts max
165 mm / 6.5″ 2-way coaxial speaker system with paper cone and 25 mm / 1″ Mylar tweeter

2-way coaxial speaker system
Pressed paper cone
High-excursion foamed W-surround
Resonance free steel basket
25 mm / 1″ Mylar tweeter
Ferrite motor
12 dB/oct high pass filter
Incl. Hexagon style protection grill.

× Hei!
preloader