Hifikeidas

Ground Zero GZNW 12XSPL

30 cm / 12″ Subwoofer, 4500 W SPL Power
2 x 1 ohm, 75 mm / 3″ CCA voice coil,
Reinforced paper cone, 4x spider
Fs 38.1 Hz, Qts 0.41, SPL 92 dB.

499.00  sis alv24%

Pyydä tarjous! Pyyntihinta ei ole välttämättä myyntihinta ;)

Varasto loppu

Kuvaus

Ground Zero Nuclear-mallisto on ollut alusta asti SE subwoofer. Jolla SOITETAAN LUJAA ja silti erinomaisella äänenlaadulla. Edeltäjämalliston 12-tuumainen elementti oli testivoittaja Suomessa ja ulkomailla.

Tämä uusin versio mallisarjasta on suunniteltu Klippel-optimointia käyttäen. Testausjaksot kestävät 10 tuntia ja niiden aikana elementin tehonkesto ylitetään nelinkertaisesti ja sen käyttäytymistä tutkitaan lukuisilla eri mittauksilla. Näin saadaan jo suunnitteluvaiheessa poistettua heikot kohdat ja lopputuloksena on elementti ilman heikkouksia!

Sairaan suuri ja tehokas magneetti pitää kolmen tuuman puhekelan kontrollissa erinomaisesti. Jykevä valurunko on suunniteltu siten, että se hengittää kunnolla eikä ole esteenä basson toiminnalle kotelossa. Pitkän puhekelan ja syvän magneetin ansiosta elementillä on liikerataa 50 millimetriä! Tällä liikaradalla saadaan aikaan huikea bassotoisto kaikilla taajuuksilla, myös niillä kaikkein matalimmilla. Elementin vahvistettu paperikartio on todella jäykkä ja tikkauksin vahvistettu kiinnitys yläripustukseen kestää taatusti.

Lisätiedot

Paino 22.5 kg (kilogramma)

Tästä tuotteesta ei ole saatavilla teknisiä tietoja.

× Hei!
preloader