Hifikeidas

FOUR Connect 4-800354 STAGE3 RCA-kaapeli 3.5m

Huippulaadukas RCA-kaapeli
Pituus: 3.5m
2-kanavainen

49.90  sis alv24%

Pyydä tarjous! Pyyntihinta ei ole välttämättä myyntihinta ;)

Varasto loppu

Kuvaus

4Connect STAGE3 RCA-johtimien suunnittelussa on käytetty tarkoin harkittuja ratkaisuja ja parhaita materiaaleja jotta saadaan aikaan huippulaadukas RCA-kaapeli.

STAGE3 kaapeleissa käytetään johtimina tavanomaista paksumpaa tinattua OFC johdinta ( T-OFC ). Johtimen poikkipinta-ala on 0,5mm2 joka on todella reilusti ylimitoitettua RCA-kaapeliin. Kaapeleissa kulkee myös yksi ylimääräinen johdin, joka mahdollistaa huomattavasti paremman häiriönsietokyvyn. Rakenne on kolmoissuojattu erittäin tiukkaan kierretty Twisted Pair rakenne joka eliminoi häiriöitä. Johtimien ympärillä on kaksinkertainen foliokerros joka poistaa indusoituvia häiriöitä kaapelista sekä korkejännitekaapeleista tuttu kuitukerros kaksinkertaisena.

Tällä rakenteella on saatu uskomattoman hyvä häiriönsietokyky, joka on erityisen tärkeää varsinkin ajoneuvokäytössä häiriöttömän signaalin perille saattamiseen.

Liittimien eriste ovat korkean eristyskyvyn omaavaa HDPE muovia ja liittimen sisään on valettu vastakkaiskartio vedonpostajaksi. Jokainen BHMC-liitin vetolujuus-testataan laadunvalvonnassa turvallisen ja tiukan kontaktin varmistamiseksi.

Lisätiedot

Paino 0.4 kg (kilogramma)

- 3,5m RCA-cable
- 2 channels
- STAGE3-series
- Quad shielded Twisted pair wire
- QNR* Quad Noise Rejection
- Extra bare wire
- Extra tight twist
- Double Foil shielding
- Double Polycot and fiber shielding
-O-TOFC* Oversized Tinned Oxygen Free Conductor for lossless signal transfer
-BHMC* Bite Hold Molded Connector.

× Hei!
preloader