Hifikeidas

Dynavoice Thunder T-12 Sub Musta viimeinen poistuu valikoimasta

• Suljettu kotelo
• Elementti: 12”:n basso alumiinikartiolla ja kokonaan valetulla alumiinirungolla
• Toistoarvo: 35 – 150 Hz
• Max. teho: 650 W (500 W RMS), D-luokan päätevahvistin
• Mitat (lev. x kork. x syvyys): 400 x 400 x 400 mm
• Paino 27,9 kg

699.00  sis alv24%

Pyydä tarjous! Pyyntihinta ei ole välttämättä myyntihinta ;)

Vain 1 varastossa

Kuvaus

Nyt räjähtää – sillä Dynavoice Thunder T-12 on bassokuningas! Se on äärimmäisen voimakas. Se ravistelee kuunteluhuoneen perustuksia. Se ravistelee kuuntelijaa. Siinä on 650 W:n D-luokan päätevahvistin.

Kotelo
Kotiteatteriin ja musiikkiin saadaan nopea ja todentuntuinen vahva basso käyttämällä suljettua koteloa. Tällöin kuitenkin vaaditaan voimakas päätevahvistin, hyvä elementti sekä täydellisesti rakennettu kotelo, jotta lopputulos on täydellinen. Edellä mainittu on täsmälleen sitä miten Thunder T-12 on tehty. Kotelon edessä on 45 mm MDFlevyä ja sivuissa on 30 mm MDF-levyä. Lisäksi kotelon sisällä on 25 mm:n sisäpuoliset vahvikkeet, joilla pois suljetaan tärinät ja resonoinnit.

Bassoelementti
Bassoelementti on varustettu Fatboy-ripustuksella ja kaksinkertaisilla vaimentimilla, jolla varmistetaan jäykkyys ja kestävyys. Kartio sekä äänikela ovat valmistettu alumiinista. Elementin runko on valettu kokonaan alumiinista.

Ääni
Lyhyesti sanottuna se kuulostaa todella hyvältä. Siinä on niin paljon käsittämätöntä voimaa, että sitä on useimmille jopa liikaa.

Tästä tuotteesta ei ole saatavilla teknisiä tietoja.

× Hei!
preloader