Hifikeidas

Dynavoice Magic S-4 -jalustakaiutin musta

Tekniset tiedot
Tyyppi: Kirjahyllykaiutin
Malli: S-4
Tehonkäsittely (RMS): 75 W
Tehonkäsittely (Max): 100 W
Bassokaiutin: 4 tuumaa
Diskantti: 1″ Super Audio
Taajuusalue: 50 – 32 000 Hz
Herkkyys: 90 dB
Jakotaajuudet: 2800 Hz
Nimellisimpedanssi: 4-8 ohmia
Väri: Musta, Valkoinen
Mitat (LxKxS): 150 x 250 x 180 mm
Paino: 2,4 kg

199.00  sis alv24%

Pyydä tarjous! Pyyntihinta ei ole välttämättä myyntihinta ;)

Varastossa

Kuvaus

DYNAVOICE MAGIC
Dynavoice Magic S-4 on kompakti ja edullinen kirjahyllykaiutin. S-4 on huolimatta siitä, että se on yksi pienimmistä Dynavoice-kaiuttimista, erittäin tehokas, ja 4 tuuman yhdistetty bassokaiutin/keskitaajuus voi kaksoisrefleksiporttien ansiosta toimia todella hyvin alemmilla taajuuksilla. Super Audio -diskanttikaiutin antaa sinulle selkeän ja yksityiskohtaisen äänen, ja liitätpä ne stereojärjestelmään tai käytät niitä surround-kaiuttimina 5.1-järjestelmässä, hinta/suorituskyky-suhde on lyömätön.

Magic-sarja on Dynavoice-sarjan monipuolisin. Suuren mallivalikoiman ansiosta olemme varmistaneet, että jokaiselle löytyy sopiva ratkaisu. Varmistaaksemme, että voit yhdistää Magic-malleja ympäristöösi parhaiten sopivalla tavalla, olemme laittaneet saman diskanttikaiuttimen jokaiseen malliin. Magic-sarjaa on saatavana mustana ja valkotammena, ja kokoja, jotka sopivat jokaiseen kotiin.

Jokaisessa testissä hinta/suorituskyky-suhdetta on korostettu, ja kaikki ovat olleet yhtä mieltä siitä, että Dynavoice Magic -sarja on ainutlaatuinen segmentissään. Olemme suunnitelleet sen helposti kuunneltaviksi hifi-kaiuttimiksi, tehokkaaksi, mutta yksityiskohtaiseksi ja lämpimäksi soundiksi, joka vetoaa sekä harrastajiin että aloittelijoihin.

Tästä tuotteesta ei ole saatavilla teknisiä tietoja.

× Hei!
preloader