Hifikeidas

Dynavoice Magic Around 5 surround-kaiutinta musta

”Tekniset tiedot
Tyyppi: Surround-kaiutin
Malli: Magic Around 5
Tehonkäsittely (RMS): 35 W
Tehonkäsittely (Max): 100 W
Bassokaiutin: 5,25 tuumaa
Diskanttielementti: 4 x 1″ Super Audio
Taajuusalue: 50 – 32 000 Hz
Herkkyys: 90 dB
Jakotaajuudet: 2300 Hz
Nimellisimpedanssi: 4-8 ohmia
Väri: Musta, Valkoinen
Mitat (LxKxS): 200 x 200 x 100 mm
Paino: 2,3 kg”

249.00  sis alv24%

Pyydä tarjous! Pyyntihinta ei ole välttämättä myyntihinta ;)

Varastossa

Kuvaus

DYNAVOICE MAGIC
Dynavoice Magic Around 5:ssä on viisi kaiutinta, jotka toimivat yhdessä samassa kotelossa. Nelinapainen muotoilu antaa sinulle poikkeuksellisen surround-kokemuksen. Kummallekin puolelle olemme sijoittaneet diskanttikaiuttimen ja keskelle 5,25 tuuman bassokaiutin. Suunnittelu tekee Magic Around 5:stä täydellisen surround-kaiuttimen 5.1-järjestelmässä. Ne ovat täydellisessä sointissa Magic-sarjan kanssa, mutta voivat olla osa mitä tahansa muuta Dynavoice 5.1 -järjestelmää.

Magic-sarja on Dynavoice-sarjan monipuolisin. Suuren mallivalikoiman ansiosta olemme varmistaneet, että jokaiselle löytyy sopiva ratkaisu. Varmistaaksemme, että voit yhdistää Magic-malleja ympäristöösi parhaiten sopivalla tavalla, olemme laittaneet saman diskanttikaiuttimen jokaiseen malliin. Magic-sarjaa on saatavana mustana ja valkotammena, ja kokoja, jotka sopivat jokaiseen kotiin.

Jokaisessa testissä hinta/suorituskyky-suhdetta on korostettu, ja kaikki ovat olleet yhtä mieltä siitä, että Dynavoice Magic -sarja on ainutlaatuinen segmentissään. Olemme suunnitelleet sen helposti kuunneltaviksi hifi-kaiuttimiksi, tehokkaaksi, mutta yksityiskohtaiseksi ja lämpimäksi soundiksi, joka vetoaa sekä harrastajiin että aloittelijoihin.

Tästä tuotteesta ei ole saatavilla teknisiä tietoja.

× Hei!
preloader