Hifikeidas

Dynavoice Magic FX-4 -kulmikas seinäkaiutin valkoinen

Tekniset tiedot
Tyyppi: Surround-kaiutin
Malli: FX-4
Tehonkäsittely (RMS): 75 W
Tehonkäsittely (Max): 100 W
Bassokaiutin: 2 x 4 tuumaa
Diskantti: 1″ Super Audio
Taajuusalue: 45 – 32 000 Hz
Herkkyys: 90 dB
Jakotaajuudet: 3000 Hz
Nimellisimpedanssi: 6-8 ohmia
Väri: Musta, Valkoinen
Mitat (LxKxS): 180 x 350 x 115 mm
Paino: 3,1 kg
Pari hinta

199.00  sis alv24%

Pyydä tarjous! Pyyntihinta ei ole välttämättä myyntihinta ;)

Varastossa

Kuvaus

DYNAVOICE MAGIC
Dynavoice Magic FX-4 on ainutlaatuisella muotoilullaan ja 28,8 asteen kulmalla täydellinen surround-kaiutin. Kulman ja kiinnikkeiden avulla voit asentaa kaiuttimen joko vaakasuoraan kattoa vasten tai pystysuoraan suoraan seinälle mukauttamalla sen valitsemaasi kaiutinkokoonpanoon. Jokaisessa kaiuttimessa on kaksi 4 tuuman yhdistettyä bassokaiutinta/keskitaajuutta ja Super Audio -diskanttikaiutin.

Magic-sarja on Dynavoice-sarjan monipuolisin. Suuren mallivalikoiman ansiosta olemme varmistaneet, että jokaiselle löytyy sopiva ratkaisu. Varmistaaksemme, että voit yhdistää Magic-malleja ympäristöösi parhaiten sopivalla tavalla, olemme laittaneet saman diskanttikaiuttimen jokaiseen malliin. Magic-sarjaa on saatavana mustana ja valkotammena, ja kokoja, jotka sopivat jokaiseen kotiin.

Jokaisessa testissä hinta/suorituskyky-suhdetta on korostettu, ja kaikki ovat olleet yhtä mieltä siitä, että Dynavoice Magic -sarja on ainutlaatuinen segmentissään. Olemme suunnitelleet sen helposti kuunneltaviksi hifi-kaiuttimiksi, tehokkaaksi, mutta yksityiskohtaiseksi ja lämpimäksi soundiksi, joka vetoaa sekä harrastajiin että aloittelijoihin.

Tästä tuotteesta ei ole saatavilla teknisiä tietoja.

× Hei!
preloader