Hifikeidas

Dynavoice Magic C-4 Center musta

Tekniset tiedot
Tyyppi: Keskikaiutin
Malli: C-4
Tehonkäsittely (RMS): 75 W
Tehonkäsittely (Max): 100 W
Bassokaiutin: 2 x 4 tuumaa
Diskantti: 1″ Super Audio
Taajuusalue: 50 – 32 000 Hz
Herkkyys: 90 dB
Jakotaajuudet: 3000 Hz
Nimellisimpedanssi: 4-8 ohmia
Väri: Musta, Valkoinen
Mitat (LxKxS): 400 x 150 x 191 mm
Paino: 3,9 kg

99.00  sis alv24%

Pyydä tarjous! Pyyntihinta ei ole välttämättä myyntihinta ;)

Varasto loppu

Kuvaus

DYNAVOICE MAGIC
Dynavoice Magic C-4 on Magic-sarjan keskikaiutin. Tämä aina niin tärkeä keskikaiutin on täydellisesti viritetty muiden Magic-kaiuttimien kanssa yhdistettynä 5.1-järjestelmään. C-4:ssä on kaksi 4 tuuman yhdistettyä keskitaajuutta/bassokaiutinta ja Super Audio -diskanttikaiutin, etuosan bassoportit antavat kaiuttimelle lisätyöskentelyä matalien taajuuksien äänissä.

Magic-sarja on Dynavoice-sarjan monipuolisin. Suuren mallivalikoiman ansiosta olemme varmistaneet, että jokaiselle löytyy sopiva ratkaisu. Varmistaaksemme, että voit yhdistää Magic-malleja ympäristöösi parhaiten sopivalla tavalla, olemme laittaneet saman diskanttikaiuttimen jokaiseen malliin. Magic-sarjaa on saatavana mustana ja valkotammena, ja kokoja, jotka sopivat jokaiseen kotiin.

Jokaisessa testissä hinta/suorituskyky-suhdetta on korostettu, ja kaikki ovat olleet yhtä mieltä siitä, että Dynavoice Magic -sarja on ainutlaatuinen segmentissään. Olemme suunnitelleet sen helposti kuunneltaviksi hifi-kaiuttimiksi, tehokkaaksi, mutta yksityiskohtaiseksi ja lämpimäksi soundiksi, joka vetoaa sekä harrastajiin että aloittelijoihin.

Tästä tuotteesta ei ole saatavilla teknisiä tietoja.

× Hei!
preloader