Hifikeidas

Dynavoice Määritelmä DC-5 Center Valkoinen

Tekniset tiedot
Tyyppi: Keskikaiutin
Malli: DC-5
Tehonkäsittely (RMS): 125 W
Tehonkesto (Max): 180 W
Bassokaiutin: 5,25 tuumaa
Diskantti: Nauha + Soft Dome
Taajuusalue: 36 – 32 000 Hz
Herkkyys: 92 dB
Jakotaajuudet: 1800 / 9000 Hz
Nimellisimpedanssi: 8 ohmia
Väri: Musta, tammi, valkoinen
Mitat (LxKxS): 500 x 185 x 300 mm
Paino: 9,8 kg

249.00  sis alv24%

Pyydä tarjous! Pyyntihinta ei ole välttämättä myyntihinta ;)

Vain 1 varastossa

Kuvaus

DYNAVOICE MÄÄRITELMÄ
Dynavoice Definition DC-5 on pakollinen hankinta, jos rakennat 5.1-järjestelmää Definition-kaiutinsarjan kanssa. Täydellisen sointisovituksen varmistamiseksi DC-5 on ladattu samoilla kaksoisdiskanttielementeillä ja bassokaiuttimella kuin muussa Definition-sarjassa. Yksityiskohtainen keskikaiutin on äärimmäisen tärkeä kotiteatterijärjestelmää rakennettaessa, ja DC-5:n avulla saat juuri sen.

Vakauden ja hallinnan takaamiseksi matalien taajuuksien äänissä käytämme luodinkestävää Kevlaria bassokaiuttimissa, ohutta kevyttä materiaalia, joka jäykistää kartiota ja tekee siitä herkemmin reagoivan mikroyksityiskohtiin. Kori on valettu alumiinista, mikä tekee koko bassokaiuttimesta entistä vakaamman.

Toistaaksemme yksityiskohdat korkean taajuuden sävyissä olemme sijoittaneet pehmeän kupudiskanttielementin ja nauhadiskanttielementin yläosaan. Yhdessä ne harmonisoituvat täydellisesti ja saavuttavat jopa 32 kHz.

Kullatulla Bi-wire-liittimellä on kiinnike, jonka avulla voit hienosäätää keskialueen. Voit valita -2 dB / 0 dB / +2 dB / +4 dB ja huomaat välittömästi muutoksen äänen luonteessa.

Tästä tuotteesta ei ole saatavilla teknisiä tietoja.

× Hei!
preloader