Hifikeidas

Dynavoice Definition DF-8 Lattialla seisova kaiutin Tammi

Bassorefleksikaiutin, kullatut tuplajohtoliittimet, X-change-terminaali.
Elementit: 1 x nauhadiskantti, 1 x Softdome-diskantti, 1 x 6,5” keskiääni, 2 x 8” basso.
Impedanssi: 6 ohmia.
Toistoalue: 23–32 000 Hz (-3 dB).
Herkkyys: 94 dB.
Max. teho: 280 W (RMS 200 W).
Mitat (kork. x lev. x syvyys): 1105 x 240 mm x 380 mm.
Paino: 28,1 kg/kpl.
Suositushinta 1199,00/pari

999.00  sis alv24%

Pyydä tarjous! Pyyntihinta ei ole välttämättä myyntihinta ;)

Varasto loppu

Kuvaus

Kuvaus
Dynavoice Definition DF-8 on malliston kruununjalokivi lattiakaiutinten joukossa. Kaksi 8 tuuman bassoelementtiä, yksi 6,5 tuuman keskialueen kaiutin sekä kaksoisdiskanttielementti, jotka kaikki on sijoitettu jämäkkään koteloon, muodostavat kaiuttimen, jossa on erittäin tarkka ja voimakas ääni unohtamatta tyylikästä ja näyttävää ulkonäköä.

Definition DF-8 -mallilla nostamme riman korkeammalle kuin missä se on ollut koskaan aikaisemmin. Ääni, muotoilu ja viimeistely kelpaavat kaikkein vaativimmillekin. Dynavoice Definition DF-8 on Dynavoice-malliston huippukaiutin.
Valitessasi tiedät, että mistään ei ole säästelty, ja takaamme, että olet varmasti tyytyväinen. Verrattaessa pienempään DF6-malliin DF-8:ssa on kaksinkertaiset 8”:n bassoelementit sekä 6,5”:n keskiääni. Tämän jälkeen ei tarvitse etsiä avaraäänisempää ja ”paljastavampaa” kaiutinta. DF-8 sukeltaa syvälle bassoon, mutta jos halutaan soittaa todella raskasta musiikkia, kaiuttimella on kuin ”ässä hihassa”. Kaiuttimen takana oleva bassorefleksiputki on tukittu vaahtomuovitulpalla. Poistamalla sen saat entistä syvemmän ja täyteläisemmän
bassotoiston.
Täydellinen soinnin yhteensopivuus
Jotta sointi saataisiin sopimaan täydellisesti yhteen, kaikilla kaiuttimilla
tulee olla samanlaiset elementit. On erittäin yleistä, että keskija
satelliittikaiuttimet varustetaan säästösyistä pienemmillä elementeillä
kuin etukaiuttimet. Definition-sarjassa ei ole säästelty yhtään
mitään, vaan kaikissa kaiuttimissa on täsmälleen samat elementit,
jonka ansiosta soinnin yhteensopivuudesta ja elokuvan katselukokemuksesta
tulee täydellinen. Kaikissa kaiuttimissa on X-change- terminaalit.
Diskantti

Definition on varustettu jokseenkin harvinaisilla 2-diskanttielementeillä.
Sitä ei tavallisesti löydä kuin vasta paljon kalliimmissa hintaluokissa. Softdome-diskantti huolehtii alemmista taajuuksista, mutta ylädiskantin kohdalla Definitionissa on menty astetta pitemmälle, ja kaiutin on varustettu jopa nauhadiskantilla. Tämä antaa ainutlaatuisen miellyttävän ja luonnollisen äänen. Taajuuskäyrä lähtee pystysuoraan 20 kHz:n kohdalla, mutta suurimman eron huomaa vasta kun koekuuntelee kaiuttimen.
Bassot
Jotta bassot pystyvät toistamaan alhaisimmat taajuudet, ne on valmistettu ”luodinkestävästä” kevlarista, joka tuottaa ohuen, kevyen ja kestävän kalvon. Tämä tuottaa vakaan, syvän ja puhtaan basson.

Kaiutinkotelo
Mahdollisimman puhtaan ja vakaan äänen tuottamiseksi kaiutinkotelon tulee olla hyvin tehty ja tukeva. Definition-sarjassa kaikkien kaiuttimien sivut ovat 18 mm:n MDF-levyä. Kaiutinkotelon taka- ja etupuoli ovat 15 mm:n MDF-levyä sekä lisäksi niissä on 18 mm:n kiiltävä ”black-piano-viimeistely”. Kotelon sisäpinnan tuentaan ja jäykkyyteen on kiinnitetty erittäin paljon huomiota. Kaiutin seisoo
18 mm:n mattamustaksi maalatulla jalustalla. Paremmin tehtyä kaiutinta saat hakea kauan, myös kalliimmista hintaluokista!

Lisätiedot

Paino 29.6 kg (kilogramma)

Tästä tuotteesta ei ole saatavilla teknisiä tietoja.

× Hei!
preloader