Hifikeidas

Ale!

Dynavoice Classic CL-28 Lattialla seisova kaiutin Musta

Tekniset tiedot
Tyyppi: Lattiakaiutin
Malli: CL-28
Tehonkäsittely (RMS): 200 W
Tehonkäsittely (Max): 300 W
Bassokaiutin: 8 tuumaa
Keskialue: 5 tuumaa
Diskantti: 25 mm
Taajuusalue: 38-20.000 Hz
Herkkyys: 88 dB
Jakotaajuudet: 800/2500 Hz
Nimellisimpedanssi: 4 ohmia
Väri: musta, pähkinä
Mitat (LxKxS): 245x1080x300 mm
Paino: 23,6 kg

1199,00 

Pyydä tarjous!

Varastossa

Kuvaus

DYNAVOICE CLASSIC
Kahdella 8 tuuman bassokaiuttimella, 5 tuuman keskiäänielementillä ja tekstiilikupolidiskanttikaiuttimella CL-28 on Classic-sarjan suurin lattialla seisova malli. Erittäin yksityiskohtainen ääni ja puhdas muotoilu tekevät siitä todellisen kauneuden sekä katsottavaksi että kuunneltavaksi.

Kaikkien Classic-sarjan ohjainlaitteiden paperikartioissa on erityinen pinnoite, joka estää niitä hajoamasta suoritettaessa suuria äänenvoimakkuuksia. Pinnoite yhdessä painevalettujen alumiinikorien kanssa pitää kaiuttimen jäykkänä ja kevyenä minimaalisella säröllä ja korkealla äänenlaadulla.

Äänikuva on erittäin yksityiskohtainen ja avoimuus keskialueen ja diskanttikaiuttimen välillä antaa yhdessä hyvin hallitun basson kanssa miellyttävän, rennon instrumenttien ja äänien sijoittelun. Tämän terävän, luonnollisen ja yksityiskohtaisen äänen avulla voit löytää aivan uusia puolia suosikkimusiikistasi.

Sarjassa on moderni muotoilu, klassinen Dynavoice-ulkoasu ja retrohenkinen. Mukana on kaksi eriväristä magneettista etusäleikköä, tummanharmaa ja retroharmaa, joten voit helposti muuttaa yleisilmettä huoneen tai mielialan mukaan. Pohjalevyssä on M8-liittimet mukana toimitettaville akustisille metallipiikeille sekä vastareiät pehmeiden vaimennusjalkojen sopimiseksi.

×
preloader