Hifikeidas

Ale!

Dynavoice Classic CL-16 Jalustakaiutin Musta

Tekniset tiedot
Tyyppi: Kirjahyllykaiutin
Malli: CL-16
Tehonkäsittely (RMS): 75 W
Tehonkäsittely (Max): 120 W
Bassokaiutin: 6,5 tuumaa
Diskantti: 25 mm
Taajuusalue: 50-20.000 Hz
Herkkyys: 86 dB
Jakotaajuudet: 2500 Hz
Nimellisimpedanssi: 4 ohmia
Väri: musta, pähkinä
Mitat (LxKxS): 220x380x300 mm
Paino: 8,1 kg

499,00 

Pyydä tarjous!

Varastossa

Kuvaus

DYNAVOICE CLASSIC
Classic-sarjan kirjahyllymallissa on yhdistetty 6,5” keskiääninen/bassokaiutin ja 25 mm tekstiilikupudiskantti. Erittäin yksityiskohtainen ja luonnollinen ääni tuo sinut lähemmäksi suosikkimusiikkiasi, ja ajaton muotoilu tekee siitä kauniin sisustuksen yksityiskohdan.

Kaikkien Classic-sarjan ohjainlaitteiden paperikartioissa on erityinen pinnoite, joka estää niitä hajoamasta suoritettaessa suuria äänenvoimakkuuksia. Pinnoite yhdessä painevalettujen alumiinikorien kanssa pitää kaiuttimen jäykkänä ja kevyenä minimaalisella säröllä ja korkealla äänenlaadulla.

Äänikuva on erittäin yksityiskohtainen ja avoimuus keskialueen ja diskanttikaiuttimen välillä antaa yhdessä hyvin hallitun basson kanssa miellyttävän, rennon instrumenttien ja äänien sijoittelun. Tämän terävän, luonnollisen ja yksityiskohtaisen äänen avulla voit löytää aivan uusia puolia suosikkimusiikistasi.

Sarjassa on moderni muotoilu, klassinen Dynavoice-ulkoasu ja retrohenkinen. Mukana on kaksi eriväristä magneettista etusäleikköä, tummanharmaa ja retroharmaa, joten voit helposti muuttaa yleisilmettä huoneen tai mielialan mukaan.

×
preloader