Hifikeidas

Dynavoice Challenger S-5 Seinäkaiutin musta

Tekniset tiedot
Tyyppi: Kirjahyllykaiutin
Malli: S-5
Tehonkäsittely (RMS): 75 W
Tehonkäsittely (Max): 100 W
Bassokaiutin: 5,25 tuumaa
Diskantti: 1″ Super Audio
Taajuusalue: 55 – 32 000 Hz
Herkkyys: 87 dB
Jakotaajuudet: 3700 Hz
Nimellisimpedanssi: 4 ohmia
Väri: Musta, tammi, valkoinen
Mitat (LxKxS): 193 x 376 x 133 mm
Paino: 3,7 kg

229.00  sis alv24%

Pyydä tarjous! Pyyntihinta ei ole välttämättä myyntihinta ;)

Varasto loppu

Kuvaus

DYNAVOICE CHALLENGER
Dynavoice Challenger S-5 on Challenger-sarjan pienin kaiutin. Se on täydellisesti sopusoinnussa sarjan muiden mallien kanssa ja täydellinen 5.1-järjestelmälle tai erillisenä parina stereojärjestelmässä. S-5:ssä on 5,25 tuuman yhdistetty keskitaajuus/bassokaiutin, Super Audio -diskanttikaiutin ja kaksi bassorefleksiporttia edessä.

Ensimmäinen Dynavoice-kaiutinsarja, joka on koskaan valmistettu, oli Challenger. Vuosien ajan Hifi-lehdet ja asiakkaat ovat ylistäneet Challenger-sarjaa uskomattomasta hinta-laatusuhteesta. Tukevat ja hyvin rakennetut kaapit, tehokkaat komponentit ja erittäin yksityiskohtainen, voimakas ja luonnollinen ääni tekevät siitä ainutlaatuisen segmentissään.

Bassokaiutin on valmistettu puristetusta paperista, mikä antaa kaiuttimille täyteläisen ja yksityiskohtaisen tarkkuuden ja antaa sen käsitellä suuria tehoja menettämättä hallintaa. Super Audio -diskanttikaiutin on suunniteltu käsittelemään suurta tehoa säilyttäen silti selkeyden.

Kun ruotsalainen Ljud & Bild -lehti testasi 5.0-järjestelmiä, he yhdistävät S-5:n M-65-lattiakaiuttimiin ja C-5-keskikaiuttimeen ja vertasivat niitä järjestelmiin, jotka maksavat kaksi kertaa kalliimman. Testipaneeli räjähti: Dynavoice-järjestelmässä on iso ja vaikuttava elokuvaääni, jossa täysi hahmo antaa mahtavan kokemuksen ja korkean viihdetekijän.”

Tästä tuotteesta ei ole saatavilla teknisiä tietoja.

× Hei!